Agenda

El sábado 22 de abril nos aproximaremos a la realidad de las mujeres que hacen de los cuidados su modo de vida, de la mano de Constanza Cisneros, trabajadora del hogar, inmigrante, feminista y activista.

Erradicar la violència de gènere és un objectiu comú de totes. Hi ha dones que després d'haver viscut inferns, són capaess d'ajudar a altres amb les seves paraules i els seus gestos.

Obrir espais de reflexió és la nostra manera de conmemorar el Dia Internacional per a l'erradicació de la violència contra les dones.

Esta charla/taller es una invitación a reflexionar juntes entorno al necesario diálogo entre los feminismos y la liberación animal. Laura Fernández, investigadora y activista antiespecista nos ofrece este espacio de crecimiento y reflexión

Si la tecnologia et resulta complicada i farragosa, si necessites un cop de mà amb correus electrònics, xarxes socials, funcions dels smartphones, etc... aquest és el teu espai.

Por fin iniciamos nuestro maravilloso club de lectura. Gracias Virginia por ofrecerte a compartir tu sabiduría. Expectantes e ilusionadas con esta grandísima propuesta.

Vols saber en què consisteix exactament el veganisme? Si encara no tens tota la informació que necessites, i t'agradaria tastar de primera mà alguns productes per saber si t'agraden, vine, t'estem esperant.

El nostre proper Espai Medusa estarà dedicat a establir una relació positiva amb el menjar. l'Àngels Pallarès, dietista integrativa especialitzada en el cos de les dones, ens guiarà en aquesta trobada tan especial.

Tenim el plaer d'anunciar la presentació del llibre "Volar con una pluma" de la mà de la seva autora, Glòria Bosch Maza.

Ens alegra moltíssim aquesta proposta de Epos, en col·laboració amb diferents fundacions i entitats locals de Mollet, Granollers i rodalies. Sorotopia estarà present en aquest esdeveniment Esportiu solidari el dia 4 de juny en el camp de futbol de Mollet.

Trobades Sonores dirigides a dones i dissidències, amb l'objectiu de permetre'ns explorar la pròpia veu de manera col·lectiva en un espai comú on permetre'ns explorar des de la música les emocions travessades i per travessar.

Desde la Ginecologia natural i holística es reconeix la importància de l'autoconeixement del nostre propi cos físic, el seu funcionament,la sensibilitat i la relació que té amb les emocions i la sexualitat.