Agenda

Vols saber en què consisteix exactament el veganisme? Si encara no tens tota la informació que necessites, i t'agradaria tastar de primera mà alguns productes per saber si t'agraden, vine, t'estem esperant.

El nostre proper Espai Medusa estarà dedicat a establir una relació positiva amb el menjar. l'Àngels Pallarès, dietista integrativa especialitzada en el cos de les dones, ens guiarà en aquesta trobada tan especial.

Tenim el plaer d'anunciar la presentació del llibre "Volar con una pluma" de la mà de la seva autora, Glòria Bosch Maza.

Ens alegra moltíssim aquesta proposta de Epos, en col·laboració amb diferents fundacions i entitats locals de Mollet, Granollers i rodalies. Sorotopia estarà present en aquest esdeveniment Esportiu solidari el dia 4 de juny en el camp de futbol de Mollet.

Trobades Sonores dirigides a dones i dissidències, amb l'objectiu de permetre'ns explorar la pròpia veu de manera col·lectiva en un espai comú on permetre'ns explorar des de la música les emocions travessades i per travessar.

Desde la Ginecologia natural i holística es reconeix la importància de l'autoconeixement del nostre propi cos físic, el seu funcionament,la sensibilitat i la relació que té amb les emocions i la sexualitat.

Hem preparat un matí diferent per al diumenge 29 de maig. Anirem a un entorn natural, a la Font dels Enamorats d'Aiguafreda per tal d'agafar distància de l'estrès del dia a dia, i dedicar un temps a l'autocura i a la relaxació.

English conversation sessions for women Dimecres de 18h a 20h Lloc: Carrer Corró 15, Granollers  Espai de conversa en anglès. (No mixte) Col·labora amb cessió d'espai Tàbata Restaurant

Defensant les dones, defensant els seus drets Morena Herrera aborda casos de violència a la llar, ofereix atenció emocional i assessoria legal …

Gaudeix amb nosaltres d'un matí a la natura explorant entorns diferents i màgics.

Vols venir amb Sorotopia a visitar l'exposició sobre famílies trans?.

Sorotopia participa dels pressupostos participatius presentant un projecte molt especial que volem compartir amb totes vosaltres.

Notícies

Segueix-nos a les xarxes

Subscriu-te al newsletter


Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau
Carrer del Rec, 19. 08401 (Granollers)
Horari: Cita prèvia

Contacte
Mail: info@sorotopia.org

Avís legal