La màgia de caminar plegades.

L’única manera de trobar-te es coneixen-te a tu mateixa. (Betty Friedan)

Espais d’interacció exclusius per a dones en què compartir vivències i estones de benestar.

Els nostres espais de trobada ens ofereixen la possibilitat de compartir experiències amb altres dones en un entorn segur a on el temps s’atura, i ens permet gaudir del moment. A més, les converses que es generen durant els espais de trobada ens ajuden a conèixer-nos millor, tant a nosaltres mateixes com a les dones amb què compartim el camí.

Espai Medusa

L’Espai Medusa sorgeix de la iniciativa de les mateixes dones de Sorotopia, que imaginen un espai de diàleg, envoltat de sororitat, i sobretot, de capacitat crítica i deconstructiva.

Vine a descobrir el teu lloc per a parlar de qüestions relatives al gènere, de tots aquells temes que impliquen les dones com a éssers dotats de capacitat crítica.

Nice to meet you

La pràctica de la conversa en anglès està habitualment relacionada amb espais d’aprenentatge en què hi ha una situació de persones que ensenyen, i d’altres que aprenen. A més, normalment està molt relacionada amb la pressió que suposa l’obtenció d’un títol, o la superació d’uns examen que fan que en molts casos no puguem gaudir d’aquesta meravellosa llengua.

Des de Sorotopia hem creat un espai en el qual la llengua vehicular és l’anglès, però que res té a veure amb el paradigma de mestres i alumnes. Un espai per gaudir, riure, compartir i sobretot, equivocar-nos aprenent de dones que ja tenen un llarg recorregut en la pràctica de l’anglès.
Vine a conèixer el nostre Nice to meet you i et sorprendrà.

Club de lectura

El nostre club de lectura és una oportunitat per a la descoberta i el gaudi de la lectura, aprofundint en el propi autoconeixement. No es tracta de compartir únicament visions sobre la lectura, sino de teixir una xarxa d’experiències que ens serveixi per entendre que no caminem soles.

Amb la inestimable col·laboració de la Virginia Ramírez, fem un recorregut al llarg de lectures que ens impacten de manera molt profunda.

Sorotopia Runs

Sorotopia Runs és un espai per anar a córrer o caminar acompanyada d’altres dones, en un entorn segur i a on poder establir nous vincles d’amistat. El nivell de forma física o edat no importen, volem instaurar l’hàbit de l’exercici físic en les dones per millorar la salut.

Ens adaptem al ritme de cadascuna, la finalitat és crear un ambient de complicitat i estima entre nosaltres, incentivant les ganes de trobar-nos per anar a fer exercici físic i generar benestar en el nostre cos i la nostra ment.

Vermuts feministes

Els nostres vermuts feministes tenen com a finalitat la interacció entre les dones de la nostra associació, per tal de conèixer les experiències tan diverses que han transitat.

Es tracta de moments d’oci per a compartir converses, tastets de menjar i també apropar-nos les unes a les altres ampliant les nostres mirades.

Els vermuts feministes de Sorotopia es porten a terme en escenaris diversos, ja sigui a l’aire lliure o en espais tancats.

Sortides lúdiques i culturals

Les sortides culturals tenen l’objectiu d’apropar la cultura a totes les dones, tant les què tenen l’hàbit d’assistir a xerrades i actes de manera habitual, com les què per la seva realitat no estan acostumades a freqüentar aquests tipus d’ambients.

El grup dóna confiança i seguretat, i ofereix la possibilitat de normalitzar el fet de gaudir de manera plena de les activitats culturals que estan al nostre abast.

Si tens propostes que et semblin interessants, no dubtis en fer-nos arribar la informació. La nostra tasca és garantir que les experiències gratificants en l’àmbit de la cultura arribin a totes les dones.

Si vols participar de les nostres activitats posat en contacte amb nosaltres a info@sorotopia.org o mitjançant el formulari de contacte.