Actes reivindicatius

Un violador en tu camino. La Garriga, 22 de desembre de 2019.

Aquesta trobada ens ha servit per ser conscients que el moviment feminista és contagiós, una onada que colpeja amb força, i que ha vingut per quedar-se. Ha estat molt interessant intercanviar impressions amb dones d’altres poblacions, que lluiten de manera constant contra el patriarcat, i contra la violència masclista en tots els seus vessants.

Sorotopia a la Garriga


Arran d’aquesta possibilitat de compartir les particulars visions de diferents col·lectius que operen al Vallès, ens ha sorgit una inquietud. És necessari unir les nostres diverses i variades forces, per fer visible aquest moviment capaç de moure muntanyes. 

Juntes


Per la nostra banda, iniciem el nostre camí particular cap a la visibilització d’una realitat que ens fereix i ens minva dia a dia, la violència de gènere, que encara es resisteix a sortir a la palestra per tal de ser jutjada per qui correspon, per les dones.

Totes


Agafem el relleu d’aquesta iniciativa que ens ha ajudat a créixer, com a persones i com a feministes, i esperem que aquest anhel sigui tan encoratjador com ho ha estat l’experiència viscuda. 

Coreografia


Gràcies, companyes de la Garriga.
Juntes som més fortes, unides som invencibles.

Pot ser que també t'interessi