Tallers per a sòcies

Els tallers de Sorotopia tenen l’objectiu d’incidir de manera directa en l’adquisició d’eines que ajudin les dones a desenvolupar les seves habilitats i capacitats més enllà de la seva realitat diària. No descuidarem la vessant artística i espiritual, que anirem treballant amb tallers de temàtiques diverses que ens ajudaran a connectar amb el nostre interior per projectar a l’exterior el millor de nosaltres.

Els nostres tallers són gratuïts per a les sòcies de Sorotopia. Si no ets sòcia et pots inscriure i provar una sessió sense compromís.
Tallerista: Eva Cuenca

Autodefensa emocional

Espai per aprendre a identificar els diferents tipus de violència i adquirir eines per combatre-la. Dinàmiques, exercicis de reflexió entorn les violències que ens treuen llibertat i que ens condicionen la vida. Aprenem a posar límits i a defensar-nos de manera assertiva. Juntes, fortes i acompanyades

Dilluns a les 18:30h.
Lloc: Casal Cívic Font Verda. Passeig de la Muntanya 23,  Granollers

Tallerista: Teresa Roma

Mindfulness

Un espai per connectar cos i ment de la mà de laTeresa Roma, terapeuta en Flors de Bach, Instructora de Mindfulness, Facilitadora d´acompanyament en processos de pèrdues i dol.

Dimarts de manera quinzenal a les 18h.
Lloc: Casal Cívic Font Verda. Passeig de la Muntanya 23,  Granollers

Autoconeixement

L’Alícia Ribes treballa com a terapeuta emocional i física, i dona suport des de la paraula amb diferents eines des-de l’escolta corporal a través del tacte per treballar diferents temes com el trauma.

Aquest és un grup específic per a dones que han patit violència i necessiten gestionar les seves experiències passades des de l’autocura i l’autoconeixement.

Divendres a les 18h
Lloc: Can Jonch. Carrer del Rec 19. Granollers

Tallerista: Adriana Aleu

Menys dieta i més tranquil·litat

L’alimentació, per a moltes dones, és una font d’angoixa i a la vegada un refugi. Per això, l’objectiu del taller és donar a les dones informació bàsica, donar tranquil·litat i treure pressió sobre el tema de l’alimentació.

El taller es porta a terme de manera quinzenal.

Dimarts a les 18h
Lloc: Centre Cívic de la Font Verda. Passeig de la Muntanya 23. Granollers

Tallerista: Adriana Aleu

Competències informàtiques

Gràcies a la nostra compa Adriana Aleu, enginyera informàtica i especialista en bioneuroemoció comptarem amb un espai per acompanyar les dones que ho necessitin en el seu empoderament tecnològic.
Si la tecnologia et resulta complicada i farragosa, si necessites un cop de mà amb correus electrònics, xarxes socials, funcions dels smartphones, etc… aquest és el teu espai.

Aquest és un espai no mixte dedicat a l’apoderament femení en el camp de la tecnologia.

Lectoescriptura

A Sorotopia apostem per l’apoderament de les dones d’es d’una perspectiva interseccional, i som conscients de les diverses discriminacions que travessen les nostres vides.

Generem espais per a l’adquisició d’eines que ens permetin assolir els nostres objectius. La lectoescriptura i la fluidesa amb la llengua és fonamental per a un correcte desenvolupament laboral, social i personal.

La dinàmica del grup és a través de parelles lingüístiques, que acompanyen les dones en el seu camí cap a la normalització de les seves habilitats lectoescriptores.