L’escola Salvador Llobet acull el Taller d’Autodefensa Feminista per a adolescents

Sorotopia aposta per la creació d’espais en què les noies de 12 a 16 anys aprenguin a identificar les violències i a defensar-se davant d’agressions masclistes.

L’Autodefensa Feminista és un programa integral per a desenvolupar habilitats d’autodefensa emocional, psicològica, verbal i física. Es treballen tots els camps que incideixen en la presa de decisions de les dones, i fa que les seves vides siguin més segures.
Des de l’onze d’octubre, els dimarts a la tarda es porta a terme a l’escola Salvador Llobet el taller d’Autodefensa Feminista per a adolescents, orientat a noies entre 12 i 16 anys. L’objectiu d’aquest projecte és visibilitzar les diverses violències masclistes que les noies poden patir en el seu dia a dia, i aprendre a aplicar les eines adequades per a la seva desactivació.
El projecte, fruit de la col·laboració entre l’Associació Feminista Sorotopia i el Programa Etcètera, ofereix a les adolescents de Granollers la possibilitat d’adquirir un ventall d’eines que les ajudaran a millorar la seva autoestima, confiança i seguretat en elles mateixes.
Ara per ara ja són divuit les noies que formen part del grup d’Autodefensa Feminista per a Adolescents. El grup no ha deixat de créixer des del seu inici, i actualment hi ha llista d’espera per accedir-hi.