Autodefensa per a adolescents

Un espai per a tu

Hola noies intrèpides! Us convidem a un espai emocionant on podreu aprendre a defensar-vos i connectar amb la vostra força interior. El Taller d’Autodefensa Feminista per a Adolescents és molt més que una classe de defensa personal; és un espai segur per compartir, aprendre i créixer juntes.

Descobreix la teva força interior

Més que un taller, és una jornada dedicada a descobrir la vostra força interior. No deixeu que la inseguretat o la por us detinguin. Uniu-vos a nosaltres per explorar i abraçar el vostre potencial de manera segura i divertida.

Explora i aprèn

Aprendreu tècniques pràctiques d’autodefensa física, verbal i psicològica. Descobrireu com confiar en les vostres habilitats i com navegar pel món amb seguretat. A més, tindreu l’oportunitat de connectar amb altres noies que comparteixen les vostres inquietuds.

Compartiu experiències i resolgueu dúbtes

El taller és més que un espai d’aprenentatge; és un fòrum obert per compartir les vostres experiències i resoldre qualsevol dubte que tingueu. Connectareu amb altres adolescents que poden estar passant per situacions similars i trobareu suport mutu.

Crea vincles amb altres noies fortes

Aquest taller és una oportunitat per conèixer noies com tu que volen créixer amb força i confiança. Juntes, creareu vincles poderosos que us acompanyaran més enllà del taller. La solidaritat i l’empoderament són les claus de la nostra comunitat.