Coneix el nostre equip

Eva Cuenca

Antropòloga social i cultural. Funcionària de la Generalitat de Catalunya en l’àmbit de la seguretat pública, especialitzada en violència de gènere i relacions amb la comunitat. Crec en l’autodefensa feminista com a mitjà de superació d’aquelles pors que han estat instaurades a la ment de les dones a través de la socialització patriarcal. Vinculada al món de l’esport i de les arts marcials. Investigo estratègies per assolir un canvi col·lectiu a través de la transformació individual.

Càrrec: Presidenta

Franchesca Rodríguez

Analista de laboratori (Química) La meva experiència laboral i personal m’han ajudat a construir un esperit resilient i combatiu. Vaig fer la meva primera incursió en temes sobre Igualtat a través del sindicalisme. El feminisme és per a mi una forma de viure, i crec en la coeducació com a mitjà de transformació social.

Càrrec: Secretària

Sandra Garcia

Integradora social, Educadora Infantil i futura Educadora social. La meva experiència en diferents àmbits de l’educació m’ha fet tenir una visió crítica del món. Quan em va despertar la consciència del feminisme o he pogut parar de mirar, observar i viure d’una manera diferent, més intensament. El camí de la vida és molt tortuós i que millor que estar acompanyades d’una gran xarxa segura, forta i diversa. Apassionada del cinema i del teatre, em considero una persona positiva, riallera i lluitadora, amb ganes de canviar el món, o d’abonyegar-lo una mica.

Càrrec: Tresorera

Cristina Congost

Nascuda a Granollers, activista trans*. Estudio per formar-me i tinc molt clar quina és la meva lluita: el feminisme i el col·lectiu lgtbi+. El meu objectiu és ajudar les persones més vulnerables a tenir una vida digna, en especial el col·lectiu trans*. Convençuda que en aquesta societat cal més empatia i menys judici. Continuaré lluitant per les que ja no hi són, però sobretot per les que venen darrere, per tal que puguin transitar per un camí més fàcil del que he tingut jo.

Càrrec: Vocal

Ana María Pérez

Nací en Sevilla. Llegué a Barcelona con 11 meses y a Granollers con 28 años. Mis trabajos han sido de administrativa, pero ya estoy jubilada.
Crecí en una familia muy patriarcal, sin embargo, en mi adolescencia ya tenía inquietudes feministas. Me interesaba mucho la lucha feminista y empecé a combatir dentro de mi propia familia.
La lucha feminista siempre me ha cautivado y, aunque tengo mucho que aprender, cada día tengo la oportunidad de seguir creciendo.

Càrrec: Vocal

Laura Giudice

Cantante y maestra de canto funcional. Técnica Profesional en Educación Musical.
Docente e investigadora de la voz, el sonido y el cuerpo. Formada en técnicas corporales y recursos expresivos (Educación Funcional de la Voz). Activista feminista y guerrera interseccional.

Càrrec: Vocal

Alicia Ribes

Terapeuta corporal i acompanyant emocional, arribo al món de l’acompanyament fruit del meu propi procés personal. Després de viure diferents situacions d’abús i violència masclista, m’especialitzo en les somatitzacions que aquestes deixen en el cos i la conducta així com en el sentir de les persones. Acompanyo a dones i adolescents a retrobar-se amb la seva seguretat, autoestima i autoconeixement tant mental, emocional com corporal. Inconformista i activista de naixement. 

Càrrec: Vocal

Isa Mañó

Isa, veterinària i vegana. M’agraden els animals, la muntanya i la naturalesa en general. Entre els meus interessos es troba l’escriptura i mantindre la ment ocupada. Una frase favorita és “I am under no obligation to make sense to you” de Lewis Carroll en Alícia en el país de les meravelles”

Càrrec: Vocal

Cristina Verdugo

Canovellina, mare, integradora i educadora social formada en igualtat de genere i educació.
Amant dels viatges amb la motxilla a l’esquena sempre atenta al que puc aprendre de les converses interessants.

Càrrec: Vocal

Fanta Diaby

Em dic Fanta Diaby, i lluito cada dia per fugir de la història única a què moltes dones migrades han d’enfrontar-se. Soc encarregada en una empresa d’alimentació a on em sento valorada. Vull millorar el meu entorn i ajudar altres dones a trobar el seu camí cap a la llibertat i la plenitud dels seus drets.

Càrrec: Vocal