Actes reivindicatius Espais de visibilització Jornades

Commemorant el 8M des de l’art, la música i els contes

Aquest any hem volgut celebrar el dia de la dona gaudint d’espais que ens han permès fugir de l’estrès del dia a dia, i gaudir d’estones de reflexió i autocura.
Hem caminat per la Porxada de la mà de l’Elena, que ens ha mostrat com de diferents poden ser els espais quan canviem la nostra mirada, i com són d’increïbles les dones que han deixat empremtes als nostres records i a les nostres vides.

El nostre cercle sagrat de dones ha mostrat una part femenina unida a la natura, i altres que tenen a veure amb la nostra espiritualitat, els nostres records, i els nostres desitjos.

Durant tota la jornada ha estat present en els nostres pensaments la Mar C. Llop, una dona que s’ha convertit en un referent per al transactivisme, per a la fotografia, i per a l’acció de transformació social en general. La seva mort ens ha deixat un gran buit, i hem volgut fer un petit homenatge en record seu.

Hem vist com les nenes i els nens més petits coneixien sorpresos un monstre rosa que els ha portat cap a mons llunyans i sorprenentment lliures, sempre amb la il·lusió d’uns ulls plens de curiositat i alegria.

I tot això acompanyades per la música de fons de la Laura i el Filo, que amb les seves lletres i la seva guitarra ens transporten a punts de vista i experiències diversos, impregnats de la màgia i encant d’aquelles persones que coincideixen fortuïtament en espais imprevisibles.

I també hem gaudit moltíssim de la vostra curiositat, dels vostres dubtes, de les opinions que ens heu fet arribar apropant-vos a la nostra parada. Sorotopia és cada cop més un punt de trobada, un espai a on debatre i experimentar noves perspectives i projectes.

Mil gràcies per la vostra presència i per la vostra participació al nostre espai dedicat a l’art, a la música, als contes, i sobretot, a les dones.

Pot ser que també t'interessi