Teoria feminista

Ayla, The Next Generation.

Un dels objectius de Sorotopia és la conscienciació, ja des de la infantesa, de les desigualtats entre homes i dones que permeen la nostra societat, i que generen situacions de discriminació.

Per aquest motiu, ha estat un enorme plaer rebre la visita de l’Ayla, una nena de vuit anys, alumna de tercer curs d’educació primària de l’escola Joan Coromines de Mataró.

L’Ayla havia de triar un tema per tal de realitzar un treball a l’escola, que pogués compartir amb els seus companys i companyes de classe, i ho va tenir clar: volia parlar de feminisme.

Tot i la seva curta experiència, l’Ayla ens va mostrar un sentit de la justícia i la injustícia, i una capacitat crítica sorprenent. Poder observar la realitat que ens envolta des dels ulls d’una nena, ens van fer entendre que hi ha estereotips que continuen instaurats de manera profunda a la societat.

Ens va fer un seguit de preguntes que vam respondre amb tota sinceritat, i que creiem que l’ajudaran a fer una molt bona tasca de conscienciació al seu entorn.

Per sort, l’Ayla té tot el suport de la seva mare, l’Èrika, dona valenta i impregnada del sentiment feminista que caracteritza Sorotopia. La volem felicitar per l’educació en la igualtat i empoderament que està portant a terme amb l’Ayla, i que de ben segur contribuirà a la construcció d’una personalitat forta i segura de si mateixa.

Tot un plaer compartir perspectives i experiències amb l’Ayla i l’Èrika.

Et desitgem molta sort en el teu treball, i en la teva aventura que és la vida.

Ayla

Pot ser que també t'interessi