Autodefensa Feminista.

Autoconeixement del cos i de la ment per afrontar situacions d’agressions psicològiques, físiques o emocionals. 

L’autodefensa feminista és una eina per a l’autoconeixement i el descobriment de les habilitats que ja formen part de les dones, però que estan amagades sota capes i capes de socialització patriarcal. Els grups d’Autodefensa de Sorotopia són dirigits i coordinats per la nostra companya Eva Cuenca. En aquest enllaç tens més informació sobre la seva tasca. https://autodefensafeminista.es/

Grups gratuïts per a sòcies

Autodefensa emocional

El grup d’Autodefensa emocional és una primera aproximació a l’adquisició d’eines per tal de conèixer les nostres fortaleses i vulnerabilitats. Treballarem l’autodefensa verbal i emocional, i donarem els primers passos cap a l’autodefensa física. Indicat per a dones que han patit processos de violència i requereixen un espai segur a on començar a treballar les seves emocions i potencialitats.

Horari: Dilluns de 18:00h a 19h.

Lloc: Casal Cívic de la Font Verda, Passeig de la muntanya 23 de Granollers.

Autodefensa física

El grup d’Autodefensa física és el següent pas en l’apoderament físic i psicològic de les dones, ja que l’autodefensa física té ja un pes molt important, i l’exigència augmenta considerablement. Indicat per a dones que ja han passat per un procés d’apoderament emocional, i físicament estan preparades per fer el següent pas.

Horari: Dilluns de 19h a 20h.

Lloc: Casal Cívic de la Font Verda, Passeig de la muntanya 23 de Granollers.